Polish – UC1000 Ultra Fine & Sealing

DKK 149,00DKK 299,00

ZviZZer Poleringsmiddel • 250ml / 750ml • UltraFine Cut & Sealing

Ryd
Categories: , , SKU: ZV-ST000xxx10UC

Beskrivelse

Dette produkt er en helt fin polish, og efterfølgende forsegler. Den fjerner de allerfineste microridser, og giver den perfekte højglans effekt, man ønsker i lakken. Produktet indeholder en let keramisk coating, som vil forsegle overfladen og give længere holdbarhed end traditionelle lakforseglere. Altså et perfekt produkt til at afslutte klargøringen uden efterfølgende at skulle give voks.

Produktet indeholder den nyeste generation af aluminium dioxid, som i dette produkt er de allerfineste homogene korn.

Den keramiske coating i dette produkt vil typisk holde i et par måneder, og vil lukke overfladen. Derfor er det vigtigt at evt. nymalet lak er færdighærdigt efter malerens anvisninger (typisk 2-3 uger). Den keramiske coating kan ikke sidestilles med “rigtig coating”, da laget vil være for tyndt til at give seriøs beskyttelse. Omvendt vil beskyttelsen være bedre end den traditionelle voks/lakforsegler.

For bedste resultat anbefaler vi at bruge de grønne ZviZZer pads til enten rotary eller dual/action afhængig af hvilken polermaskine der bruges.

Produktet påføres på padden eller skaden på lakken, og fordeles først ved lav hastighed (fx 1000RPM) og hastigheden øges herefter til omkring 1600RPM med moderat tryk. Dual/Action maskine anbefales for et hurtigt og optimalt resultat.

Produktet er vandbaseret.

Brug altid kun rene og gode pads for at sikre en perfekt finish.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse:

250ml, 750ml