bigboi blowr pro

DKK 2.999,00

bigboi blowr pro • Hvis ikke et blæs kan blive kraftigt nok – op til 288km/t!

Tilgængelig på restordre

Category: SKU: bigboiblowrpro

Beskrivelse

OBS! Denne vare skal købes via vores anden side, www.bigboi.dk. Der vil lagerstatus m.v. også være opdateret.

Når et blæs ikke kan blive kraftigt nok – så vælger man bigboi blowr pro!

Med en bigboi blowr pro handler det hele om vindstyrken. Luften vil være 25* varmere end der, hvor du står – og vindstyrken vil være på hele 288km/t. Monteret med en slange på 3,5 meter og neopren/gummi endestykker, vil aftørring ikke længere være en kedelig opgave.

De kraftige twin-motor er på hele 1.400W stykket, og leverer dermed i alt 2.800W og omtrent 4hk. Denne blæser er altså ikke for sjov! Ikke alle steder er 288km/t det bedste i verden, så de justeres nemt i fire trin fra 72 km/t og til fuld styrke, 288km/t.

Den er monteret med dobbelte filtre for at undgå at støv eller sand får lov til at blive skudt ud med den højehastighed. Filtrene sælges selvfølgelig seperat, men er af typen der kan skylles og genbruges i lang tid. Der medfølger to forskellige mundstykker – et bredt og et rundt – som har hver deres fordele rundt på bilen.

Til syvende og sidst er denne bigboi blowr pro monteret med hjul for nemt at kunne gå rundt om bilen. Hvis ikke dette gør arbejdet nemt nok, eller du ønsker den mere stationært placeret, kan der tilkøbes en 9 meter lang slange. Slangen der medfølger er ca. 5 meter når den er strukket ud.